PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANI: JOHN NURMISEN SÄÄTIÖ

Kuva: Jukka Nurminen

jns-suomi-sininen-rgb.png

DØDs ♥️ John nurmisen säätiö

Allekirjoitimme John Nurmisen Säätiön kanssa yhteistyösopimuksen.

Lahjoitamme Døds Challenge Helsinki 2021 tapahtuman tuotot säätiön toiminnalle Itämeren hyväksi.​

John Nurmisen Säätiön tavoitteena on pelastaa Itämeri ja sen perintö tuleville sukupolville.

 

Säätiö toteuttaa tuloksellisia ja konkreettisia Itämeren suojelutoimia sekä varmistaa, että meren tarinat välittyvät eteenpäin jälkipolville.

Lue lisää johnnurmisensaatio.fi

Terveisiä John Nurmisen SÄÄTIÖSTÄ

Meitä säätiöläisiä yhdistää rakkaus mereen, sekä vahva usko siihen, että mikään ei ole mahdotonta. Työtämme ohjaavat mitattavat tulokset ja vaikuttavuus. Olemme riippumaton: työtämme ohjaa vain ja ainoastaan Itämeren etu.

Säätiön ja yhteistyökumppaneiden toimilla on Suomenlahdella pystytty vähentämään 75 % vuotuista fosforikuormaa ja koko Itämeren alueella lähes 25%. Tämä on monella tapaa merensuojelun maailmanennätys.

Haluamme myös kertoa meren tarinaa: meren, joka toimii meille suomalaisille siltana maailmaan. Meren ja sen historian tunnetuksi tekeminen on tärkeää, sillä samalla opimme ymmärtämään, miksi ainutlaatuista Itämertamme pitää myös suojella.

john nurmisen SÄÄTIÖN HANKKEET

John Nurmisen Säätiö tekee konkreettista työtä Itämeren suojelemiseksi. Säätiön Puhdas Itämeri -hankkeissa parannetaan Itämeren tilaa vähentämällä mereen kohdistuvaa kuormitusta ja ympäristöriskejä. Työtä ohjaavat mitattavat tulokset ja vaikuttavuus.

Kuva: Jukka Nurminen

SEURAA John nurmisen säätiötä somessa

  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube
  • Instagram
  • LinkedIn